Γρηγόρης Ψαριανός: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ είμαι ζυγός με ωροσκόπο υδροχόο...»

Τα επικά σχόλια για την νέα επαγγελματική δραστηριότητα του Χαϊκάλη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Ψαριανός: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ είμαι ζυγός με ωροσκόπο υδροχόο...»

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός το πρωί της Πέμπτης (12/01) για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Παύλο Χαϊκάλη και τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων. Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, αν θα δεχόταν πρόταση για να πάει στο Survivor.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε την επικαιρότητα

«Αν ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να ιδρύσει κόμμα ή θέλει να συμμετάσχει σε ένα κόμμα και να δουλέψει για το καλό της κοινωνίας, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ας κάνει ότι νομίζει. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος, χειμερινός κολυμβητής ή ακροβάτης. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι φίλος μου, έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο. Του άρεσε να προβοκάρει, να λέει διάφορες προκλητικές χοντράδες… Δεν είναι και για να τον εκτελέσεις.

Τώρα θα γίνει αστρολόγος ο Παύλος Χαϊκάλης, από ό,τι έμαθα. Να του πούμε ότι εγώ είμαι ζυγός με ωροσκόπο υδροχόο. Τι να πω τώρα για τον Παύλο; Ήταν υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Παύλου Χαϊκάλη

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» παραχώρησε πρόσφατα ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο ίδιος λοιπόν μετά την αναστολή της παράστασής του δήλωσε πως θα ασχοληθεί με την αστρολογία και θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

-Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε;

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο.»

-Θεωρείτε, ότι καταστρώθηκε λοιπόν από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής σας;

«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»

 Παύλος Χαϊκάλη το νέο επαγγελματικό του βήμα

-Θα ασχοληθείτε με κάποιο άλλο βιοποριστικό μέσο;

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»

Αναφερόμενος στις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, δήλωσε, καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου:

«Βγήκαν δύο κορίτσια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορωνοϊού αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».