Βασίλειος Κωστέτσος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Ελένη Μενεγάκη

«Από τις τελευταίες που έμαθε οδήγηση ήταν η...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βασίλειος Κωστέτσος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/01 στο «Πρωινό» για την καριέρα του, τα λεφτά που έχει ξοδέψει για να φέρει τα super model στην Ελλάδα, καθώς και για την οικογένεια του και τα επιτεύγματά της. Ο γνωστός σχεδιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε αλλά και στον πατέρα του και τη σχολή οδηγών που είχε, ενώ αποκάλυψε ότι εξαιτίας αυτού γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Κουντουρά.

Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου για Κουντουρά και Μενεγάκη

«Ο μπαμπάς μου είχε κάνει το ’35 την πρώτη σχολή οδηγών. Από τις τελευταίες που έμαθε οδήγηση ήταν η Ελένη Μενεγάκη και η Έλενα Κουντουρά. Την Έλενα Κουντουρά έτσι την γνώρισα. Με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει: “Έχω και ένα μοντέλο που είναι στο Παρίσι. Τώρα πήγε και της έβγαλα το δίπλωμα. Τώρα πήγε. Αν σε ενδιαφέρει μου έδωσε το τηλέφωνό της. Έλενα Κουντούρα την λένε”. Του λέω: “Μου κάνεις πλάκα! Η κοπέλα αυτή κάνει καριέρα στο Παρίσι”. Είχε βγάλει και δίπλωμα στον Καζαντζίδη»: είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Οι δηλώσεις του Κωστέτσου με δάκρυα στα μάτια στο Πρωινό

Μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό και συγκλόνισαν τον Γιώργο Λιάγκα, ακόμη ένα περιστατικό "πάγωσε" τους πάντες στο πλατό. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη ο οποίος με ιδιαίτερο τρόπο στον best σατίρισε την είδηση πως 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;» είπε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να ξεσπάσει μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο Πρωινό λοιπόν μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, καθώς και ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα και θα χρειαστεί σε λίγα χρόνια να κάνει ξανά χειρουργείο.

«Η είδηση μου κίνηση το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ πάλι σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη...» είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στην συνέχεια επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή και ανέφερε «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ».