Η Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε τρυφερό στιγμιότυπο από την βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο της

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε τρυφερό στιγμιότυπο από την βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ολοκληρώνοντας έτσι με τον πιο γλυκό τρόπο την ευτυχία της οικογένειάς της.

Έτσι, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ευαγγελία Συριοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής στο "Θέατρο των Αλλαγών", ενώ συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων κερδίζοντας την πρώτη θέση με τίτλο Σταρ Δωδεκάνησα. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα. Έτσι εγκατέλειψε το επάγγελμα της νηπιαγωγού και αφοσιώθηκε στην υποκριτική.

Μετά την αποφοίτησή της, αποτέλεσε ένα από τα μέλη της θεατρικής ομάδας naan συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Συγκεκριμένα το 2011 συμμετείχε στην παράσταση "Κρήτες", ενώ το 2012 στην παράσταση "Δον Κιχώτης". Το 2013 έλαβε μέρος σε τρεις παραστάσεις "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό", "Η άλλη αίσθηση" και "Βάκχες". Ακολούθησαν τα έργα "Η κοιμωμένη ξύπνησε", "Πράματα & Θάματα" το 2014.

Το 2013 πέρασε από casting και πήρε το ρόλο της Ουκρανής Άννια Λίσιτσα στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Channel Το σπίτι της Έμμας κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Εκεί τη σεζόν 2013-2014 συμπρωταγωνίστησε με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη υποδυόμενη μία νεαρή γυναίκα που ερωτεύεται έναν άνδρα ηλικιακά μεγαλύτερο της, με τον οποίο αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την επόμενη σεζόν αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη για το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά Δικαίωση που προβλήθηκε από το Mega Channel.

Ευαγγελία Συριοπούλου εγκυμοσύνη