Στο Παρίσι η Γη της Ελιάς - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Φοβερά σκηνικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Παρίσι η Γη της Ελιάς - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

H νέα αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές της καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε νέα επεισόδια, στα οποία μάλιστα θα έχουμε και πλάνα από το μαγευτικό Παρίσι.

Η παραγωγή της Γης της Ελιάς, ταξίδεψε στην "Πόλη του Φωτός", προκειμένου να απαθανατίσει το ταξίδι του μέλιτος του Κουράκου με την Ιουλία και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι απλά υπέροχες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς στο Παρίσι, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς στο Παρίσι

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 125

Η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία φτάνει, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Η Ιουλία τηρεί το έθιμο και στρώνει το νυφικό κρεβάτι στο νέο τους σπίτι.

Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς περνούν για να ευχηθούν. Ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης πιέζουν τη Μαργαρίτα να τη συνοδεύσουν στον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Η Άννα προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Λεωνίδα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος ζωής του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

Ο Φίλιππος επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για τον γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες με την απουσία του. Ο Στάθης, η τραγική φιγούρα της ημέρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει. Θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, ενώ ο Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία.