Πανέμορφη τραγουδίστρια - Αυτή είναι η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου από τον Σασμό

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανέμορφη τραγουδίστρια - Αυτή είναι η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου από τον Σασμό

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι η νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία υποδύεται τον Βλάση Καραπάνο, έναν ισοβίτη που εμφανίζεται στις φυλακές. Το πρωί της Πέμπτης (13/1), ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη διάσημη κόρη του.

Η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στο The Voice of Greece.

Η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου του Σασμού

Ο λόγος για την Joanne, ή αλλιώς την Ιωάννα Γεωργακοπούλου η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του περσινού κύκλου του The Voice με την Έλενα Παπαρίζου και φέτος έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία με την επανεκτέλεση του κομματιού «Twist in my sobriety».

Joanne πατέρας

Η συνέντευξη της Joanne στο The 2night Show

Καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από την Ρίτσα Μπιζόγλη, ήταν και η Joanne. Η νικήτρια του περσινού The Voice μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της.

«Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί πρόβλημα στην κεντρική όραση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Μου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο μέσω του The Voice. Με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού κι ασχολείται και με την συγκεκριμένη νόσο, έχω δει βελτίωση.

Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».