Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2 - highlights 13/01: Η επιστροφή του Γρηγόρη, η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη και ο δεύτερος μονομάχος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Φάρμα 2 - highlights 13/01: Η επιστροφή του Γρηγόρη, η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη και ο δεύτερος μονομάχος
News 14.01.2022 07:26
Από Αναστασία Χήρα

Καθοριστικό ήταν το χθεσινό 13/01 επεισόδιο της «Φάρμας», αφού τελικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης φαίνεται να επέστρεψε κανονικά στο παιχνίδι, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αχυρώνα, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μια έκτακτη ανακοίνωση για τους παίκτες και τον αρχηγό. Το επεισόδιο έκλεισε με την επιλογή του δεύτερου μονομάχου που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα 13/01 highlights στην Φάρμα

Η επιστροφή του Γρηγόρη

Λίγο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στον αχυρώνα της Φάρμας, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης επέστρεψε στο σπίτι με δεμένο χέρι και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο.

Ο Γρηγόρης μπήκε στο κτήμα ωστόσο δεν βρήκε κανέναν μπροστά του μιας και η ομάδα είχε αποφασίσει να κάνει διάλειμμα για μία ώρα προκειμένου να ξεκουραστεί.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδε μπροστά του τον Μάνο Πανταζή, με τον οποίο κάνει παρέα και του εξήγησε τι ακριβώς του συνέβη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, σύμφωνα με την διάγνωση του γιατρού έχει κάκωση και θλάση α΄ βαθμού στον υπερακάνθιο, ενώ όπως εξήγησε, η πραγματική μάχη δίνεται καθημερινά μέσα στα νοσοκομεία.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε λίγο μετά την έναρξη του χθεσινού (13/1) επεισοδίου της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μπήκε εκτάκτως στο σπίτι προκειμένου να μεταφέρει μερικά νέα στους διαγωνιζόμενους και κυρίως στον αρχηγό, λίγο μετά την επιστροφή του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Μπορώ να σας έχω για λίγο μέσα στο σπιτάκι σας; Έγινε κάτι έκτακτο! Λοιπόν, έρχομαι εδώ εκτάκτως γιατί πρέπει να μιλήσουμε για κάτι. Ήρθα εδώ για κάτι έκτακτο, κάτι που αφορά τον αρχηγό. Μάνο, αυτή την φορά είσαι εσύ αρχηγός και σας είχα πει από την αρχή πως ο αρχηγός έχει ευθύνες, προνόμια, αποφασίζει και είναι αυτός που αποφασίζει την πορεία του παιχνιδιού.

Εκτός από τα προνόμια, λοιπόν, ο αρχηγός έχει και ευθύνες τις οποίες και έχεις αναλάβει. Για αυτό, επειδή είναι αρκετές οι ευθύνες και όσο περνούν οι εβδομάδες δυσκολεύουν κιόλας, σήμερα… σου φέρνω ένα δώρο! Γιατί έχετε και προνόμια σαν αρχηγοί. Τι έγινε ρε παιδιά; Αγχωθήκατε! Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι σας θέλω χαρούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο νέος μονομάχος στη Φάρμα

Ο Μάνος Πανταζής έδωσε την Τετάρτη (12/1) την μαύρη πέτρα στον Νεόφυτο και έτσι σήμερα στη Φάρμα οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα ριχτεί στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του στο παιχνίδι.

Και ενώ οι ψήφοι μοιράστηκαν, το αποτέλεσμα έδειξε ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Νίκη, την οποία μάλιστα ψήφισε και ο ίδιος ο Νεόφυτος δίνοντας μάλιστα μία αμφιλεγόμενη απάντηση, η οποία στη συνέχεια τον έκανε να αρπαχτεί με τον Μάνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Μπαίνουν 3 νέοι παίκτες - Ανάμεσά τους μία γνωστή τραγουδίστρια και ένας μπασκετμπολίστας

Ένα βήμα εκτός Φάρμας ο Γρηγόρης Αναστασιάδης;

Share