Μπαίνει στο Survivor ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ντάνου - Πέφτει ξανά στους στίβους μάχης

Επιστροφή στον "τόπο του εγκλήματος"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπαίνει στο Survivor ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ντάνου - Πέφτει ξανά στους στίβους μάχης

Μπορεί εμείς στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ να παρακολουθούμε το Survivor 5, ωστόσο στην Τουρκία μετά από μια καθυστέρηση θα ξεκινήσει το Survivor All Star. Εκεί θα δούμε όλους τους δυνατούς και αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι της εν λόγω χώρας.

Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ντάνου που μπαίνει στο Survivor

Την ώρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος - που είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς - σήκωνε το τρόπαιο στην Ελλάδα το 2017, στο Survivor της Τουρκίας ζητωκραύγαζαν για τον αθλητή κωπηλασίας, Ογκεντάι, ο οποίος συμμετείχε στο παιχνίδι με την ομάδα των Μαχητών.

Ήταν ο πιο δυνατός παίκτης του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης. Με λίγα λόγια ο Ντάνος της Τουρκίας.

Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor 5 που είναι φτυστός ο Ντάνος

Είναι κούκλος, είναι στους Μαχητές (δείτε εδώ τους υπόλοιπους) και θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο! Ο Survivor , Γιάννης Τσολάκης, μοιάζει απίστευτα πολύ στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχει απίστευτο χαμόγελο και συγκλονιστικά μάτια.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσολάκης

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης.

Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!