Survivor 5: O Γιάννης Χατζηγεωργίου «έδωσε» τον Βαλάντη - Αποκάλυψε ότι έχει συναισθήματα για την Μυριέλλα

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για την σχέση Μυριέλλας - Κατσαούνη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: O Γιάννης Χατζηγεωργίου «έδωσε» τον Βαλάντη - Αποκάλυψε ότι έχει συναισθήματα για την Μυριέλλα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor 5 τόσο νωρίς, για τη σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη αλλά και για τα ξεσπάσματα του Βαλάντη. Ο ηθοποιός, μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 13/01 αποκάλυψε αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από την σχέση που έχει η Μυριέλλα με τον Γιάννη Λυγνό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για την σχέση Μυριέλλας - Κατσαούνη και την ανάμειξη του Βαλάντη

«Έφυγα από το παιχνίδι γιατί δεν είδα ομάδα. Έβλεπα μόνο τσακωμούς και κουράστηκα ψυχολογικά. Αισθάνθηκα μόνος μέσα στο παιχνίδι. Ξέφυγα, κατάλαβα ότι χάνω τον εαυτό μου. Αυτά που κάνει ο Βαλάντης φτάνουν στα όρια του παραλογισμού», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, μου έλειπε η μητέρα μου. Όταν βγήκα και τους πήρα τηλέφωνο, έκλαιγα. Ο έρωτας της Μυριέλλας και του Γιώργου δεν είναι φτιαχτός από την παραγωγή. Νομίζω ότι υπήρχε κάτι στην αρχή από τον Βαλάντη για τη Μυριέλλα».

Η πρώτη δήλωση του Χατζηγεωργίου μετά το Survivor 5

Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor 5. Ο ηθοποιός επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και ο Ατζούν (που έχει βάλει πιο σκληρό συμβόλαιο στους παίκτες) τον άφησε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολες ώρες, αφού ο Βαλάντης τον είχε φτάσει στα όρια του με τις επιθέσεις που του έκανε, γύρισε στην οικογένεια και τους φίλους του.

Οι ρεπόρτερ τον "πλάκωσαν" στις ερωτήσεις είτε για τον ίδιο, είτε για τον Βαλάντη, είτε για την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη και τον έρωτα που ζουν μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, το μόνο που μπόρεσε να πει - αφού δεν του επιτρέπει το συμβόλαιο του να πει κάτι παραπάνω - ήταν «Ήταν πολύ δύσκολα αυτό μπορώ να πω μόνο».