Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari που στοίχισε την ζωή του 45χρονου

Δείτε φωτογραφία του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari που στοίχισε την ζωή του 45χρονου

Τραγικό τέλος βρήκε ο επιχειρηματίας και αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα. Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε αγοράσει ο Τζώρτζης Μονογυιός, μία ημέρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, καθώς έδειξαν και φωτογραφίες του συγκεκριμένου μοντέλου της Ferrari.

Πόσο κόστιζε η Ferrari που αγόρασε ο Τζώρτζης Μονογυιός μια ημέρα πριν το τροχαίο

«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει»: είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από έρευνα που έκανε.

Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητο

Ένα ένα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες και βίντεο από το σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην οδό Καραμανλή, στη Βούλα. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, στο πολυτελές αυτοκίνητο επέβαινε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του απεγκλωσιμού της συζύγου του άτυχου 45χρονου, δείχνει την φλεγόμενη Ferrari και τον κόσμο που έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά του στο σημείο.