Βγήκε στο Super Κατερίνα και ξέσπασε σε λυγμούς - «Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω πρώτα στον Ανδρέα μου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βγήκε στο Super Κατερίνα και ξέσπασε σε λυγμούς - «Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω πρώτα στον Ανδρέα μου»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του ακαριαία το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην παραλιακή μετά από το τροχαίο που είχε. Όπως είναι λογικό, τα δικά του άτομα είναι συντετριμμένα καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από την ζωή.

Μάλιστα, η Γωγώ Γαρυφάλλου, που συμμετείχε μαζί με τον Τζώρτζη στο The Wall ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που βγήκε μέσω Skype στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα».

Βούρκωσε στο «Super Κατερίνα» η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω πρώτα στον Ανδρέα μου γιατί όλα αυτά που είπε είναι όντως… Είναι κρίμα για ένα νέο παιδί… Ανδρέα, δεν περίμενα ότι μιλάγαμε μετά από τόσα χρόνια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά το The Wall είχαμε επικοινωνία όλοι οι παίκτες, και στο γάμο του Ανδρέα είχαμε πάει.

Τα τελευταία χρόνια τον είχα χάσει γιατί δεν είχε και social media. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Επειδή έχω γίνει και μαμά, αγχώνομαι για όλα τα παιδιά. Η φυσιολογική ροή ζωής ενός ανθρώπου είναι να χάνει πρώτα τους γονείς του.

Όταν ακούς για έναν νέο άνθρωπο, είτε τον ξέρεις είτε όχι, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Επειδή έχουμε χάσει κι εμείς δύο μικρά παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάει αυτή η μάνα».

Σπάραξε στο κλάμα η Γωγώ Γαρυφάλλου - «Αγόρι μου, παλικάρι μου καλό Παράδεισο»

Μπορεί η μητέρα της να έζησε από θαύμα όταν νταλίκα την παρέσυρε στο δρόμο, ωστόσο, ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο της Γωγώς Γαρυφάλλου δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο στην Βούλα. Η ίδια μέσα από αναρτήσεις της σπάραξε...

Συγκεκριμένα, η Γωγώ Γαρυφάλου θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον Τζώρτζη Μονογυιό που πέθανε ακαριαία το βράδυ της Πέμπτης 13/1 όταν το αυτοκίνητο του μάρκας Ferrari εξετράπη της πορείας του στην περιοχή της Βούλας, έπεσε πάνω σε δέντρο και πήρε φωτιά. Μόνο η γυναίκα του κατάφερε να βγει ζωντανή - δείτε καρέ καρέ τον απεγκλωβισμό της.

Με την τραγουδίστρια λοιπόν ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν μαζί στο ριάλιτι The Wall το οποίο τότε παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο είπε:

«Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν… Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο…»

«Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι. Ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού… Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε… Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου» είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Posted by Gogo Kostantinos Garyfallou on Thursday, January 13, 2022

Επίσης, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και μέσω αναρτήσεων της στο Instagram.

Θρήνος για την Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Τζώρτζη Μονογυιό