Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Οι δυο σκοτεινές υποθέσεις που βασανίζουν την Αγγελική Νικολούλη

Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει απόψε 14/1 το βράδυ

Οι δυο σκοτεινές υποθέσεις που βασανίζουν την Αγγελική Νικολούλη
News 14.01.2022 11:51
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε 14/1, με δυο υποθέσεις που συγκλονίζουν το πανελλήνιο και θέλει να τις ξεδιαλύνουν οπωσδήποτε. Μετά το τέλος του θρίλερ που έζησε, είναι έτοιμη να ρίξει φως σε νέες υποθέσεις.

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, στην πρώτη εκπομπή για το 2022, έρχεται με δύο σκοτεινές υποθέσεις, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 23:20, στο MEGA.

– Μυστηριώδης εξαφάνιση

  • Το φαγητό που δεν σερβιρίστηκε.
  • Τα φώτα αναμμένα και η μουσική να παίζει.
  • Το σπίτι ανοιχτό.
  • Ο μοναχικός διανοούμενος, άφαντος.
  • Ποιος και γιατί πυροβόλησε τα κατοικίδιά του;

– «Το Φως στο Τούνελ» αποκαλύπτει, επίσης, άγνωστα στοιχεία για πολύκροτη υπόθεση της επικαιρότητας.

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:20

Η Νικολούλη είχε ασχοληθεί και με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τα άτομα, που γνωρίζουν όσο ελάχιστοι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και φρόντισε για ακόμη μια φορά να «αδειάσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εκτοξεύοντας νέες «ρουκέτες» για την εξωσυζυγική του σχέση.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι, Αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει με αυστηρό τρόπο... διαβάστε την απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ώρες αγωνίας για την Αγγελική Νικολούλη - Οι εξαφανίσεις που δεν την αφήνουν να κοιμηθεί ήσυχη

Πολύ ευχάριστα νέα για τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνο Μουσούλη

Share