Γιώργος Γαλίτης: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Γεια σας!»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Γαλίτης: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην κοπή της πίτας της θεατρικής παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» βρέθηκε η κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής 14/01 και συνάντησε τον Γιώργο Γαλίτη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και τα εμβόλια, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος, αρνήθηκε να απαντήσει.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί στην δίκη του Φιλιππίδη σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρωινό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γαλίτη για τον κορωνοϊό και η αποχώρηση από τις κάμερες όταν ρωτήθηκε για τον Φιλιππίδη

Για τον κορωνοϊό ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Φοβήθηκα όπως όλος ο κόσμος, έκανα τα εμβόλιά μου και προσπαθώ να πείσω και τους άλλους ανθρώπους είτε σε κάποια συζήτηση, είτε μέσω social media με τις γελοιογραφίες που κάνω»

Ενώ όταν τον ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδης ο ηθοποιός είπε: «Δεν μιλώ γι’ αυτό το θέμα… Σας ευχαριστώ, γεια σας!» και αποχώρησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαλίτης για τον Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γαλίτης. Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Η τηλεόραση πρέπει να αφήσει τα ριάλιτι και όλη αυτή τη σαχλαμάρα των τελευταίων χρόνων. Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά είμαι υπέρ των θυμάτων και υπέρ του κινήματος metoo και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τα σοβαρά περιστατικά που ακούστηκαν για τους ανθρώπους που είναι στη φυλακή δεν τα γνώριζα. Ακόμα ακούγονται περιστατικά και ακόμα συμβαίνουν».