DWTS: Τελευταίες εξελίξεις με το χορευτικό σόου - Μαθεύτηκε λίγες ώρες πριν την προβολή του

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
DWTS: Τελευταίες εξελίξεις με το χορευτικό σόου - Μαθεύτηκε λίγες ώρες πριν την προβολή του

Μετά την έκτακτη ανακοίνωση που κράτησε το Dancing With The Stars εκτός αέρα την προηγούμενη εβδομάδα, το Star ετοιμάζει αλλαγές και αναπροσαρμογές για να αναπληρώσει τη χαμένη εβδομάδα. Έτσι αυτή την Παρασκευή το Dancing with the stars θα μεταδοθεί κανονικά στις 21.00, όπως είχε προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα έχουμε διπλό επεισόδιο.

Η αναπροσαρμογή του προγράμματος του Star χάρη του DWTS

Το κανάλι έχει ήδη προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του προγράμματός του και έτσι το Dancing With The Stars θα μεταδοθεί και την Παρασκευή 21/1 και την Κυριακή 23/1. Το Star θέλει να ακολουθήσει την ημερομηνία που έχει βάλει για το τέλος του σόου και να μην δώσει καμία παράταση. Αναμένουμε να δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του σόου

Στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, βλέπουμε την Μαρίνα Λαμπροπούλου στην κριτική επιτροπή του χορευτικού show, «Dancing with the stars», ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά. Έτσι, η ίδια μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης 13/01, στην εκπομπή «Breakfast at Star».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που έχει βιώσει, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι μόνη της εδώ και πάρα πολύ καιρό.

«Η δύναμη που έχω βρει για να ανταπεξέλθω και να μη λυγίσω, προέρχεται από τον χορό, γιατί έχω μάθει στην πειθαρχία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνω.

Σαν μητέρα, σαν μητέρα μόνη, χωρίς να έχω κάποιον δίπλα μου να με στηρίζει, ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά. Είμαι μόνη μου εντελώς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη στο καθημερινό μου έργο».

TAGS