"Πάγωσαν" όλοι στην εκπομπή Ελένη - Ο θάνατος που συγκλόνισε την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

«Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν. Είμαι σοκαρισμένη...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τον τραγικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού σχολίασε η εκπομπή Ελένη, με την Ελένη Μενεγάκη να δηλώνει συγκλονισμένη με το τροχαίο που του κόστισε την ζωή και παραλίγο να πεθάνει και η σύζυγός του - δείτε βίντεο του απεγκλωβισμού της. Η παρουσιάστρια όπως δήλωσε γνώριζε το ζευγάρι.

«Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν. Είμαι σοκαρισμένη...», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στο άκουσμα της είδησης και των σοκαριστικών αποκαλύψεων που έχουν γίνει για την ώρα του δυστυχήματος.

Η γνωριμία της Μενεγάκη με τον Μονογυιό και την γυναίκα του

«Εγώ ξέρω και την Κατερίνα και τον Τζώρτζη. Τον γνώρισα όταν είχε πάρει μέρος στο “The Wall”, είχε έρθει πολλές φορές στην εκπομπή μου. Εγώ γνώρισα ένα δυναμικό, ωραίο, φρέσκο αγόρι… αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου όταν τον γνώρισα. Πόσο τραγικό νέο», αποκάλυψε.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος του Τζώρτζη Μονογυιού

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/5 επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή στην περιοχή της Βούλας, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 45χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του, Κατερίνα.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας γυναίκα του μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.