Παναγιώτης Ψωμιάδης: Οι δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo

«Τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Οι δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μίλησε για τη συμμετοχή του στην Φάρμα, τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, την οικογένεια του, τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό. Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο #metoo, με αφορμή την πρώτη ελληνική δίκη για το κίνημα και έκανε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν.

Η αναφορά του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο #metoo

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε;»: είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρούν αμέσως. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να δήλωσε στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς».

«Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον»: πρόσθεσε.

Στιγμές θρίλερ για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη - Παραλίγο να καεί ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έζησε στιγμές θρίλερ καθώς ενώ βρισκόταν εν κινήσει είδε από το καπό του αμαξιού του να βγαίνουν φλόγες. Τα φρένα του επίσης, δεν λειτουργούσαν για να καταφέρει να το σταματήσει και να βγει άμεσα.

Ωστόσο, λίγα μέτρα πιο κάτω, το αυτοκίνητο ευτυχώς σταμάτησε από μόνο του. Το θετικό σε όλο αυτό ήταν πως, παρόλο που το αμάξι ήταν ηλεκτρικό οι πόρτες δεν κλείδωσαν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς με την πυροσβεστική να φτάνει πολύ γρήγορα και να σβήσει την φωτιά.

Δείτε φωτογραφία που συγκλονίζουν με το καμένο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Athensmagazine.gr