Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: «Πάγωσε» με τη δήλωση της Κωνσταντινίδου - «Μην μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»

Ένταση στον αέρα του MEGA

Ελένη Μενεγάκη: «Πάγωσε» με τη δήλωση της Κωνσταντινίδου - «Μην μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»
News 14.01.2022 16:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός μετά το σαλό που είχε δημιουργηθεί με μερικές δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στο θέατρο αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντινίδου

«Το πήρα ως δεδομένο, γιατί έτσι ήταν το θεατρικό. Η προφορά ταυτοποιεί το μέρος που ζούμε, δεν είναι σαν αστείο, έτσι είναι η ομιλία μας. Και ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν χαρεί πολύ. Ο Θανάσης είναι πιο ψύχραιμος, ο Μιχάλης είχε περισσότερη αγωνία.

Μου έχει λείψει λίγο το θέατρο αλλά δε θα τρελαθώ. Η πρόταση για τους ‘Συμπέθερους’ έγινε το περασμένο Πάσχα. Δεν σκεφτόμουν καμία δουλειά τότε, είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά τους ‘Συμπέθερους’ δε γινόταν να μην τους κάνω, το ήθελα πολύ. Τέτοιο ρόλο να έχω γυρίσματα κάθε μέρα 10 ώρες δεν έχω ξανακάνει.

Όλο τον εγκλεισμό της πρώτης καραντίνας τον πέρασα στην Αίγινα. Η χαρά είναι το ζητούμενο και εκεί ήμουν χαρούμενη. Δεν ήμουν μόνη μου, έχω φίλους εκεί.

Από αυτά τα χρήματα που θα πάρω, θα μου δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσω να κάτσω πάλι έναν χρόνο αυτό όμως δεν είναι το κίνητρο. Περισσότερο από τα χρήματα, η χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται».

Αυτό το σχόλιο φαίνεται πως δυσαρέστησε την Ελένη Μενεγάκη η οποία είπε:: «Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»!

Αναλυτικά όσα είχε πει η Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη και είχε προκαλέσει αντιδράσεις

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;»

Σχετικά με την απόφαση να μην παίζονται πλέον οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, απάντησε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Χάνου: Τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Metoo

Γιώργος Καπουτζίδης: "Η Ελισάβετ μού είπε..." - Η αποκάλυψή του για την παρεξήγηση με την Κωνσταντινίδου

Share