Μυρτώ Αλικάκη: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της και έμειναν "κάγκελο" στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: Αποκάλυψε στον αέρα την ηλικία της και έμειναν

Το πρωί της Παρασκευής 13/01 η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση της ηθοποιού.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA ζήτησε από την ίδια να μάθει ποιο είναι το μυστικό της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε επιτεθεί μία φορά σε άνθρωπο, δείτε εδώ τον λόγο.

Οι δηλώσεις της Αλίκης στο «Super Κατερίνα»

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Νομίζω ότι γι’ αυτό μοιάζω πιο μικρή, επειδή δεν έχω κάνει τίποτα. Κλείνω τα 50 τον Ιούνιο. Νομίζω ότι είναι θέμα διάθεσης, γονιδίων πιθανότατα. Πραγματικά δεν ασχολούμαι σχεδόν με τίποτα. Βάζω ενυδατική που μπορεί να είναι από το φαρμακείο, δεν δίνω ποτέ λεφτά σε καλλυντικά και σε τέτοια πράγματα».

"Το θεωρώ κατάπτυστο, ελεεινό" - Το ξέσπασμά της στον αέρα του MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη την ώρα που έκανε πρόβες για την παράσταση «Ο θεός της σφαγής» που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αθηνά. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απιστία αλλά και στο αν έχει ψάξει ξένα κινητά.

«Αν έπιανα έναν σύντροφο μου να απατά δεν ξέρω πως αντιδρούσα. Με χιούμορ μάλλον. Αν δεν ήταν όμως στα πράσα, αν έψαχνα για παράδειγμα ένα κινητό και έβρισκα κάτι, μάλλον θα έπρεπε να τον πάρω αγκαλιά να τον ρωτήσω γιατί και να δούμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε.

Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό συντρόφου μου. Δεν είμαι υποχρεωμένη να λέω αλήθειες, έτσι κι αλλιώς, έτσι δεν είναι; Μπορώ να λέω ότι θέλω. Λοιπόν, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό το πράγμα. Το θεωρώ κατάπτυστο, ελεεινό και δεν θα καταδεχόμουν ποτέ να το κάνω» κατέληξε η ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στο διαζύγιο της από τον Πέτρο Λαγούτη.