Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Βυθισμένος στην θλίψη ο Αντώνης Κανάκης - Το έμαθε μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Βυθισμένος στην θλίψη ο Αντώνης Κανάκης - Το έμαθε μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα
News 14.01.2022 18:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το «Ράδιο Αρβύλα», όπως και κάθε άλλη σατιρική εκπομπή, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους, που σχολιάζουν. Μπορεί να ασκούν δριμεία κριτική ή να υπερτονίζουν κάποιο χαρακτηριστικό τους για να δημιουργηθεί γέλιο, αλλά πέραν αυτού υπάρχει ένας άτυπος, αμοιβαίος σεβασμός.

Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για την πλειοψηφία των πολιτικών, που γνωρίζουν πολύ καλά τις καλές κατά βάση προθέσεις της σάτιρας, αποδεχόμενοι τα σχόλια και, ενίοτε, συμμετέχοντας και δείχνοντας την έγκρισή τους. Κάπως έτσι, δημιουργείται μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ... σατιρίζοντα και σατιριζόμενου.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το «αντίο» που είχαν απευθύνει οι «Ράδιο Αρβύλα» προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν έφυγε από τη ζωή. Είχαν, δε, παρουσιάσει σαν φόρο τιμής ένα βίντεο με όλα τα βίντεο, που έκαναν σατιρίζοντάς τον, γνωρίζοντας πως ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αρεσκόταν στην κριτική αυτή και την αντιμετώπιζε με χιούμορ.

Εξαιτίας της σχέσης αυτής, λοιπόν, τα συναισθήματα σεβασμού, αλλά και λύπης όταν τα σατιριζόμενα πρόσωπα βιώνουν δύσκολες στιγμές, είναι ειλικρινή. Και το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Μονογυιού, με τους συντελεστές της εκπομπής να.... διαβάστε εδώ την συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας..." - Η αναφορά του Κανάκη στους Ράδιο Αρβύλα για τον τσακωμό του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Εξελίξεις με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Share