«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά και...» - Η εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το bullying

«Δεν με νοιάζει τίποτα πια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά και...» - Η εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το bullying

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (14/1) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της ενώ μίλησε και το πρόβλημα υγείας της.

Η εξομολόγηση της Αναστασοπούλου για το bullying

«Μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ'ότι θα πρεπε για μια φωτογράφιση στα ξεκινήματά μου, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ.

Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή αρκετά "πληγωτικά", αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι. Δεν με νοιάζει τίποτα πια», κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Αναστέλλεται η παράσταση που συμμετέχει - Τι συνέβη

Στην παράσταση “Κυρία Επιθεώρησή” συμμετέχει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια χρειάστηκε να προχώρησει σε αναστολή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση.

«Κάθε παράσταση είναι μια άλλη ζωή για μένα. Κάθε που ολοκληρώνεται ένα κομμάτι μου πληγώνεται αλλά το κέρδος από την εμπειρία αυτής της σύντομης ζωής είναι τεράστιο. Η “Κυρία Επιθεώρηση” δεν είναι μια ακόμη παράσταση. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω όλα όσα ποθούσα.Εκεί γνώρισα και έζησα ανθρώπους που μου έδωσαν το δώρο να βλέπω κάθε μέρα από κοντά το ταλέντο τους να ξεδιπλώνεται, να μοιράζεται, να λάμπει! Σήμερα θα γίνει η τελευταία παράσταση.

Η πανδημία και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται πολιτικά, δεν επιτρέπει στους καλλιτέχνες και στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη δουλειά μας να δουλεύουν με αξιοπρέπεια. Ούτε σε όλους εσάς να διασκεδάζετε μαζί μας. Μόλις κοπάσει όλο αυτό, θα είμαστε πάλι μαζί… Μην μας ξεχνάτε. Μην ξεχνάτε τη χαρά σας…» έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναστάλλεται η παράσταση που συμμετέχει