Φάρμα 2 - highlights 14/01: Η αποτυχία ολοκλήρωσης της δοκιμασίας, ο τσακωμός και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 14/01: Η αποτυχία ολοκλήρωσης της δοκιμασίας, ο τσακωμός και η αποχώρηση

Το χθεσινό (14/01) επεισόδιο της Φάρμας ήταν γεμάτο εντάσεις καθώς οι παίκτες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή της εβδομάδας, κάτι που προκάλεσε την διαμάχη μεταξύ των παικτών μετά την ανακοίνωση του επιστάτη. Αυτή η ένταση συνέχισε να επικρατεί αφού στο συμβούλιο που συγκάλεσε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η Μαρία με τον Μάνο τσακώθηκαν, με αφορμή την καθαριότητα. Το επεισόδιο έκλεισε με την αποχώρηση της Νίκης από το παιχνίδι. Να υπενθυμίσουμε, εντωμεταξύ, ότι πρόκειται να επιστρέψουν στο παιχνίδι 2 πρώην παίκτες.

Αναλυτικά τα 14/01 highlights της Φάρμας

Η αποτυχία της αποστολής των παικτών

Με νεύρα και εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό (14/1) επεισόδιο της Φάρμας, καθώς η αποστολή που είχαν οι παίκτες για αυτήν την εβδομάδα δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Επιστάτης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις για να ελέγξει και να αξιολογήσει έπειτα την αποστολή των παικτών, ωστόσο βρήκε αρκετά λάθη και αστοχίες με αποτέλεσμα να χάσουν τόσο την αποστολή όσο και το έπαθλο.

Ο Μάνος Πανταζής, που είναι ο αρχηγός της εβδομάδας, φάνηκε αρκετά ενοχλημένος, ειδικά με τον Βασίλη Λέντζο, ο οποίος συμφώνησε με τις παρατηρήσεις του επιστάτη.

Ο τσακωμός της Μαρίας με τον Μάνο

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό (14/1) επεισόδιο της Φάρμας, λίγο μετά την ανακοίνωση του Επιστάτη για την ανεπιτυχή αποστολή τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα, για να ξεκινήσει το αγώνισμα με τους δυο μονομάχους. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μερικοί παίκτες "επιτέθηκαν" στην Μαρία, με αφορμή τις αγροτικές εργασίες και τον στάβλο, ο οποίος είχε μείνει ακαθάριστος για πολύ καιρό και πως ενώ γνωρίζει αρκετά πράγματα, δεν προσφέρει όσο θα έπρεπε.

"Πίστευα ότι αρκεί ένα επιφανειακό καθάρισμα στον στάβλο, ενώ πρέπει να γίνεται πολύ περισσότερη δουλειά και ότι πρέπει να καθαρίζεται πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα που εμείς, ως παιδιά της πόλης, δεν τα γνωρίζουμε και ότι περιμένουν από άτομα, που γνωρίζουν καλύτερα, να μας καθοδηγήσουν και να μπορέσουμε να τα κάνουμε καλύτερα", είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος με την Μαρία από την πλευρά της να δηλώνει ότι δεν είχε παρατηρήσει να υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η αποχώρηση της Νίκης

Για την παραμονή τους στην Φάρμα πάλεψαν στο αποψινό (14/1) επεισόδιο ο Νεόφυτος και η Νίκη, μιας και αυτοί ήταν οι 2 μονομάχοι αυτής της εβδομάδας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα και λίγο μετά την έντονη διαφωνία του Μάνου με την Μαρία, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν το αγώνισμα, το οποίο αποτελούνταν από 3 φάσεις.

Τελικά, ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει και τα 3 σερί παιχνίδια ήταν ο Νεόφυτος, ο οποίος ξέσπασε αμέσως μετά σε κλάματα, μιας και η Νίκη ήταν ένα από τα άτομα που είχαν έρθει αρκετά κοντά στο σπίτι.