Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του - Δεν γνωρίζει τίποτα για το θάνατο του

Νέες αποκαλύψεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του - Δεν γνωρίζει τίποτα για το θάνατο του

Η σύζυγος του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου. Ωστόσο, ευτυχώς, η Αθηνά Κοντοπάνου κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αμάξι με την βοήθεια των περαστικών και να σώσει την ζωή της από το φλεγόμενο αμάξι.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας Σωτήρης και, μετέπειτα, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την κατάσταση υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού και την κατάσταση της υγείας της.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο Σωτήρης Κοντοπάνος είπε χαρακτηριστικά στην τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή: «Η αδερφή μου είναι καλά. Για τα δεδομένα της κατάστασης είναι σε γενικές γραμμές καλά. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί».

Στην εκπομπή μίλησε σχετικά και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και είπε: «Η οικογένεια το τελευταίο που σκέφτεται οι κινήσεις που θα γίνουν για τις συνθήκες του ατυχήματος. Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δε γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια. Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια ακολούθως θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος», ενώ πρόσθεσε:

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, δεν πήγαινε με περισσότερα από 75χλμ.. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε εμπειρία»

Οι αποκαλύψεις για τον Μονογυιό και τον γάμο που ετοιμαζόταν να κάνει

Έτοιμος να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την σύντροφό του, Αθηνά Κοντοπάνη, ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari, το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του στη Μύκονο τον επόμενο Σεπτέμβριο ενώ είχαν κάνει ήδη τον πολιτικό στις 5 Μαρτίου του 2020 στο Δημαρχείο Βούλας. Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.

Η εκπομπή t-live παρουσιάσε φωτογραφίες από τα μυστήρια ενώ στη εκπομπή μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) και η αντιδήμαρχος Μυκόνου Μ. Φουρναράκη.

«Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο του 2022.