Δούκισσα Νομικού: Μας ξεναγεί στο γραφείο της - Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

Είναι ονειρεμένο!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Μας ξεναγεί στο γραφείο της - Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί τη φετινή σεζόν να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως η ίδια είναι λάτρης των social media και ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και δεν διστάζει, μάλιστα, μα ζητάει και τις συμβουλές του σε διάφορα θέματα.

Έτσι, η Δούκισσα Νομικού μας ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε το γραφείο στο σπίτι της - δείτε εδώ το εντυπωσιακό εσωτερικό της διώροφης κατοικίας της - και ζήτησε την συνδρομή των ακολούθων της για να την βοηθήσουν να βρει τα επόμενα διακοσμητικά στοιχεία που θα ομορφύνουν τον χώρο ακόμα περισσότερο.

Το απίστευτα κομψό γραφείο της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού , όπως φαίνεται από το βίντεο, έχει επιλέξει αποχρώσεις του λευκού, του μπέζ και του ροζ για το γραφείο της.

«Λοιπόν, αυτό είναι το γραφείο μου. Θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει όπως τα έχω φανταστεί! Ακούω προτάσεις: τι να βάλω στους τοίχους, που να μπει καθρέφτης, ωραία κεριά διακοσμητικά, ένα ωραίο φυτό, πράγματα για το γραφείο κτλ»: έγραψε η παρουσιάστρια αφήνοντας χώρο στους διαδικτυακούς της ακολούθους να στείλουν τις προτάσεις τους.

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Νομικού και του Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι που μένει με την οικογένειά της και με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεδοωρίδη.

Η καραντίνα συνεχίζεται και πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο για να περάσει μαζί με τα παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού αφιέρωσε το πρωινό της στην οικογένειά της και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία για να πει τη δική της καλημέρα στους followers της, από το παιχνίδι που έπαιζε στο παιδικό δωμάτιο.

Δούκισσα Νομικού παιδιά