Δύσκολες ώρες για την Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ακούω την φωνή του παιδιού μου...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ακούω την φωνή του παιδιού μου...»

Μετά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, θετική στον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως είναι και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Ο ιός βρήκε και την αγαπημένη ηθοποιό, ενώ είπε πως αυτό που την ταλαιπωρεί δεν είναι τα συμπτώματα του ιού αλλά το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να αγκαλιάσει τον γιό της.

Βέβαια, το θετικό στην όλη υπόθεση, όμως, όπως είπε η ίδια είναι ότι τουλάχιστον μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι και να ακούει το παιδί της, ακόμα και αν δεν μπορεί να βρεθεί κοντά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ανακοινώσει ότι νοσεί από κορωνοϊό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Ήρθε ο covid στην ζωή μου, το χειρότερο όμως πέρα από τα συμπτώματα είναι ότι ακούω την φωνή του παιδιού έξω από την πόρτα είναι τόσο κοντά μου και δεν μπορώ να βγω και να του δώσω ούτε μια αγκαλιά. Όμως ακόμα νιώθω τυχερή γιατί το περνάω στο σπίτι μου και τουλάχιστον μπορώ να ακούω την φωνή του...» έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην φωτογραφία που ανέβασε.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων καθώς η πιο λαμπερή περίοδος πλησιάζει σιγά σιγά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε να διακοσμεί το σπίτι της για τις γιορτές με την βοήθεια του γιου της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδάκι.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της γιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Για εμάς ήρθαν τα Χριστούγεννα».

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Ανάρτηση