Stan: "Σπάει" τη σιωπή του για το τροχαίο του Μονογυιού - Ποια ήταν τα λόγια της συζύγου του μετά τον απεγκλωβισμό της

Ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που την έβγαλε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Stan:

Αυτόπτης μάρτυρας στο θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari που έγινε στην περιχή της Βούλας το βράδυ της Πέμπτης 13/01, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, ήταν ο τραγουδιστής Stan, ο οποίος μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφερόμενος στα όσα έζησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα» και ανακάλεσε όλα τα γεγονότα από το μοιραίο βράδυ.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σταν για την στιγμή που απεγκλώβισε την σύζυγο του Μονογυιού

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι βγήκε από το αυτοκίνητο του και ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Μονογυιού, από τη θέση του συνοδηγού. «Μου είπε “πονάω”»: ήταν τα λόγια της Αθηνάς Κοντοπάνου σύμφωνα με τον Stan και πρόσθεσε: «Είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ».

Ο γνωστός τραγουδιστής ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ήμουν με τη σύντροφο μου στο αυτοκίνητο. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Έτρεξα προς το αυτοκίνητο, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Πήγα λίγα μέτρα μακριά γιατί το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Την ξάπλωσα στο έδαφος, τη ρώτησα αν ήταν καλά και μου είπε ότι πονάει. Τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει, είχαν βγάλει το παιδί που δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση»

Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού απεγκλωβίζεται από το αυτοκίνητο

Ένα ένα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες και βίντεο από το σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην οδό Καραμανλή, στη Βούλα. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, στο πολυτελές αυτοκίνητο επέβαινε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου του άτυχου 45χρονου, δείχνει την φλεγόμενη Ferrari και τον κόσμο που έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά του στο σημείο.