Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη για τον πατέρα της: «Μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να...»

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη για τον πατέρα της: «Μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Μαμά-δες». Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω.

Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το τροχαίο του πατέρα της - Συγκινεί με τα λόγια της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε on camera για το τροχαίο του πατέρα της και συγκινεί με τα λόγια της. Η παρουσιάστρια συνηθίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της κάποια πράγματα.

Μιλώντας για την επικαιρότητα μαζί με τον Δήμο Βερύκιο, και με αφορμή το τροχαίο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή, που έχασε την ζωή του, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί κάτι από την δικιά της ζωή, και την περίοδο που έχασε τον πατέρα της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Το ότι εμφανίζεσαι 2-3 μέρες μετά για να γλιτώσεις το αυτόφορω ή για να μην σου κάνουν αλκοτέστ, πρέπει να θεωρείται κακουργηματική πράξη. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο πατέρας μου έκλεισε 17 χρονιά. Έφυγε από τροχαίο. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις; Ένα δικό σου άνθρωπο από τροχαίο και να μην έχεις τον ένοχο απέναντί σου».

Και μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της, δεν πρέπει να χάσετε την επική εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες ντυμένη "στρατιωτικός". Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.