Χριστίνα Κοντοβά: Για πρώτη φορά στα χιόνια με την μικρή Ada - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Οικογενειακή απόδραση στο βουνό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Για πρώτη φορά στα χιόνια με την μικρή Ada - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι πλέον μια τρισευτυχισμένη μαμά, αφού όλες οι διαδικασίες για την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα ολοκληρώθηκαν και οι δυο τους βρίσκονται, πλέον, στην Ελλάδα και απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή μαζί. Μαμά και κόρη είχαν κάνει μια οικογενειακή απόδραση, με τον σύντροφο της Χριστίνας Κοντοβά τα τελευταία χρόνια, Τζώνη Καλημέρη, στο Νυμφαίο, για να γιορτάσουν τις πρώτες τους διακοπές μαζί.

Έτσι και το Σαββατοκύριακο, Χριστίνα Κοντοβά, μικρή Ada και Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να επισκεφθούν έναν χιονισμένο χειμερινό προορισμό. Η ευτυχισμένη μαμά, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 15/01, στα οποία βλέπουμε την μικρή Ada να παίζει στο χιόνι, και να φτιάχνουν ένα χιονάνθρωπο.

Η οικογενειακή εκδρομή της Χριστίνας Κοντοβά και της μικρής Ada στα χιόνια

«Ο πρώτος μας χιονάνθρωπος!»: έγραψε η τρυφερή μανούλα.

Οι πρώτες φωτογραφίες της μικρής Ada από το σχολείο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Κοντοβά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υιοθεσίας της μικρής Ada και την επιστροφή μαμάς και κόρης πίσω στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια διαμονής τους στην Ουγκάντα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας μαζί, με την αγαπημένη σχεδιάστρια να ενημερώνει συνεχώς τους ακόλουθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την καθημερινότητά της με τον ερχομό της κόρη της στη ζωή της.

Η χθεσινή μέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της ήταν πολύ σημαντική, καθώς η μικρή Ada πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο και η μαμά της δημοσίευεσε στιγμές από την διαδρομή τους προς το σχολείο.

Στην πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά βλέπουμε την μικρή Ada να περπατάει προς το σχολείο, ενώ στην δεύτερη, η περήφανη μαμά μας δείχνει πως προετοίμασε κάποια δώρα για τους συμμαθητές της κόρης της.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.