MEGA: Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καραβάτου απευθύνθηκε στους τηλεθεατές - «Θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια...»

Η αναφορά στον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καραβάτου απευθύνθηκε στους τηλεθεατές - «Θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια...»

Με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε η εκπομπή Τι λες Τώρα, της οποίας οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ που έπαθε μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η αναφορά της Καραβάτου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

«Νιώθω τον τελευταίο καιρό σαν να παρακολουθώ ένα μόνιμο αστυνομικό θρίλερ. Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Υπάρχουν υποθέσεις που είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πραγματικά θύματα που υποφέρουν πάρα πολύ και σκέφτομαι. Τόσες πολλές πληροφορίες σκάνε το δευτερόλεπτο. Μιλάμε για την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, που πήγε στο αστυνομικό τμήμα πρώτη του μηνός και κατήγγειλε ότι μετά από ένα πάρτι που έγινε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Θεσ/νίκη, αφού της έδωσαν χάπια, την βίασαν.

Από τότε υπάρχει μια σωρεία δηλώσεων κι ιστοριών που μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, που νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή έρευνα για να μπορέσει κανείς να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. Θέλουμε μόνο η αλήθεια να βγει προς τα έξω και σκέφτομαι εγώ είμαι παρουσιάστρια μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πούμε αυτά που μόνο οι υπεύθυνες αρχές μπορούν» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η πρώτη δήλωση της 24χρονης κοπέλας που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις επιχειρηματίες για το πάρτι.

Παρά τη σύγχυση και το στρες, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία άλλη κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφασή μου να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πιστεύουν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό,τι έπαθα», λέει αποκλειστικά στο MEGAη 24χρονη.