Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη της

Εκκολαπτόμενη σεφ η μικρή Σοφία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη της

Αυτή την περίοδο την Βασιλική Μιλλούση την βλέπουμε στο DWTS όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις δυνατότητές της στον χορό. Από την άλλη, η ίδια βιώνει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της δίπλα στον άντρα της αλλά και τις δυο κορούλες τους.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, αυτή την φορά επέλεξε να δημοσιεύσει την Σοφία η οποία είναι μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο από την μικρή της αδερφή, όπου τη φωτογράφισε την ώρα που έφτιαχνε κέικ.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Ανάρτηση Βασιλικής Μιλλούση

Ασυγκράτητοι σε βραδινή έξοδο Πετρούνιας - Μιλλούση! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τσιφτετέλι της αθλήτριας

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ήταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το ζευγάρι των Ολυμπιονικών Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, που βρέθηκαν μαζί με την παρέα τους στο “Stairs”, στην Πλάκα, όπου τραγουδάει ο Δήμος Αναστασιάδης, η Μαντώ αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Από τις ελάχιστες βραδιές που θα έχουν σίγουρα οι δυο τους να θυμούνται, καθώς δεν αφήνουν εύκολα τις κόρες τους για να τις φυλάνε οι γιαγιάδες και εκείνοι να ξενυχτάνε. Τώρα, όμως, που η Σοφία και η Ελένη μεγάλωσαν (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) και η μαμά τους δεν ανησυχεί τόσο πολύ για τα βραδινά ξυπνήματά τους, ήρθε η στιγμή να κάνει και εκείνη τα νυχτοπερπατήματά της!

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο φακός τού YOU εντόπισε κατ΄ αποκλειστικότητα το όμορφο ζευγάρι αγκαλιά όλο το βράδυ να διασκεδάζει με τους φίλους του. Οι δυο τους έφτασαν περίπου στις 12.45 και κάθισαν μέχρι τις 3.15, ενώ μαζί τους ήταν χορεύτριες από το DWTS, που έχει γνωρίσει η Βασιλική κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο σόου χορού.

Πετρούνιας Μιλλούση περιοδικό you

Αμέσως μετά την ενόργανη γυμναστική, λάτρεψε τον χορό και αργότερα το DWTS... Η Βασιλική, και λόγω των μαθημάτων που κάνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον δάσκαλό της Μαξίμ Στάτνικ, κατάφερε να χορέψει το ωραιότερο και το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι μέσα στο μαγαζί...

Μιλλούση τσιφτετέλι

Δεν ήταν λογικό να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της; Εννοείται... Το υπέροχο θηλυκό καταχειροκροτήθηκε όχι μόνο από την παρέα της αλλά και από όλο το μαγαζί, που παρακολουθούσε τα λικνίσματά της μπροστά στο αγόρι της, που την καμάρωνε και εκείνο με την σειρά του.