Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πως περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πως περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της

Πριν από λίγες ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωστοποίησε πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα μιας και δεν μπορεί να εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσιάζει «Happy Day».

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια αφού βρίσκεται στην απομόνωση είπε να περάσει τον χρόνο της δημιουργικά κάνοντας όμορφες δραστηριότητες με τα παιδιά της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές. Έτσι αποκάλυψε το πως περνάει την καραντίνα της με τα παιδάκια της

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση στο instagram

Ανάρτηση Τσιμτσιλής

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη για τον πατέρα της: «Μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Μαμά-δες». Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω.

Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν.»