Πέτρος Συρίγος: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του - «Πλάνταξα στο κλάμα την ώρα που την είδα»

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Συρίγος: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του - «Πλάνταξα στο κλάμα την ώρα που την είδα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πέτρος Συρίγος καθώς την περασμένη Δευτέρα 10/1 έγινε για πρώτη φορά πατέρας με τη σύζυγό του, Ρένα να του χαρίζει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. - Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός σεφ όπου τον βλέπουμε στην εκπομπή «Πρωινό», μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους όπου πλέον βιώνουν μια διαφορετική και πιο γλυκιά καθημερινότητα.

Η ανάρτηση του Πέτρου Συρίγου

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής 16/01 θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του.

«Μου το έλεγαν… το πίστευα… αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω! Μου έλεγαν ότι αυτό που θα νιώσεις θα είναι ένα καινούργιο συναίσθημα που δεν ήξερες ΚΑΝ ότι υπάρχει και ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να το εξηγήσεις με λέξεις…Ποσό δίκιο είχαν…

Πλάνταξα στο κλάμα την ώρα που την είδα μπροστά μου, αυτό μόνο, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εμένα μόλις ξεκίνησε το ταξίδι μου… Οι ευχές σας άπειρες αλλά συγνώμη δεν ασχολούμουν με το κινητό 10 μέρες τώρα, το καταλαβαίνετε πιστεύω…Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα σας!».

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Συρίγο

O Πέτρος Συρίγος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου του 1988. Σε μικρή ηλικία κατάλαβε την αγάπη του για τη μαγειρική, για αυτό τελειώνοντας το λύκειο το 2005 αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα, ξεκινώντας τις σπουδές του στην ανωτάτη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Le Monde, στον τομέα της μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με το χώρο της εστίασης ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του, τον Ιούνιο του 2006.

Η εξελικτική πορεία για τον Πέτρο δεν άργησε να ξεκινήσει εφόσον σε χρονικό διάστημα μόλις 2 ετών ανέλαβε θέση Sous Chef σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2011, ο Πέτρος γίνεται Executive Chef σε παραθαλάσσιο εστιατόριο των Σπετσών, ενώ κάπου εκεί το επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδηγεί να δημιουργήσει σε συνεργασία με 2 φίλους το δικό του Catering στην περιοχή του νησιού. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξανά, ακολουθεί το όραμα του ξεκινώντας συνεργασίες με εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, φτιάχνοντας μενού και στήνοντας μαγαζιά από την αρχή της λειτουργίας τους.

Στο μεσοδιάστημα της πορείας του έχει εργαστεί στα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού όπως Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα(Ντουμπάι) ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις διαφόρων επιφανών προσωπικοτήτων. Από τον Μάιο του 2012 έως τώρα, ο Πέτρος κάνει σημαντική στροφή στην καριέρα του παίρνοντας τον δρόμο του Private Chef στην κουζίνα πολυτελών σκαφών αλλά και σπιτιών, φροντίζοντας να ικανοποιεί τον ουρανίσκο διεθνών προσωπικοτήτων που εμπιστεύονται το ταλέντο και τις μαγειρικές του γνώσεις.