Πέταξαν μέχρι και κομφετί στο Happy Day - Επέστρεψε η Τσιμτσιλή μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τα πρώτα λόγια μετά τα όσα έζησε στην καραντίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέταξαν μέχρι και κομφετί στο Happy Day - Επέστρεψε η Τσιμτσιλή μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Στο πλατό του Happy Day επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έκανε μια εβδομάδα καραντίνα στο σπίτι της, απομονωμένη από την οικογένεια της που βγήκε αρνητική.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της, της πέταξαν μέχρι και κομφετί στον αέρα της εκπομπής για να την υποδεχτούν. Όσον αφορά την υγεία της, η Σταματίνα ανέφερε πως βγαίνει αρνητική εδώ και μερικές ημέρες στα τεστ που κάνει, ωστόσο, φοράει μάσκα όταν έρχεται κοντά με κάποιον.

Τα πρώτα λόγια της Τσιμτσιλή μετά την επιστροφή της στο Happy Day

«Από ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασα την Όμικρον. Έχει πιο ήπια συμπτώματα, αλλά δε σημαίνει πως το περνάνε όλοι ανώδυνα. Να σας ενημερώσω πως από το Σάββατο βγαίνω αρνητική στα self test. Χθες έκανα και rapid test και μοριακό. Σήμερα έκανα και rapid test εδώ και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας για το θάνατο του πατέρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Μαμά-δες». Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω.

Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν.»