Εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού - Δεν θα παραστεί στην κηδεία του

«Είναι συνεχώς με ηρεμιστικά χάπια και δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού - Δεν θα παραστεί στην κηδεία του

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την ημερομηνία της κηδείας του Τζώρτζη Μονογυιού λίγες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του στην Βούλα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Αθηνάς.

Η Αθηνά Κοντοπάνου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει πληροφορηθεί ακόμη τον θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, δεν θα παραστεί στην κηδεία του.

Οι εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του Μονογυιού

«Πιθανότατα θα είμαι εγώ ο συνήγορος της Αθηνάς. Η Αθηνά είναι πολύ άσχημα, έχει πολλαπλά κατάγματα σε ένα πολύ ευαίσθητο μέρος του ποδιού που είναι κοντά στον αστράγαλο. Είναι συνεχώς με ηρεμιστικά χάπια και δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα. Από όσο γνωρίζω, δεν έχει μάθει για την απώλεια του συζύγου της. Νομίζει ότι είναι στο Ασκληπιείο Βούλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας στην εκπομπή.

Η απάντηση του Πατούλη στην απουσία κιγκλιδωμάτων στο σημείο του τροχαίου

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην οδική κυκλοφορία και γι’ αυτό βλέπετε μεγάλες ασφαλτοστρώσεις και φωτισμούς LED, αλλά απο εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα εργαλείο όταν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες στο πως το χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, όπως η Συγγρού και η Κηφισίας σε κάποιο σημείο, όπου εκεί κανείς μπορεί να κινείται με υψηλές ταχύτητες. Υπάρχουν και δρόμοι εντός αστικού ιστού, που το όριο τους είναι τα 50 χιλιόμετρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης και συμπλήρωσε:

«Αντιλαμβάνεστε ότι θέλει ειδική εκπαίδευση και να γίνει κατανοητό ότι εδώ δεν έχουμε δρόμους που να δίνουν την δυνατότητα να πας σε μία πίστα να τρέξεις. Θέλει τεράστια εμπειρία και εκπαίδευση. Αν αυτό το όχημα ήταν στα Λιμανάκια, αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί;».

Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Όταν λέμε ότι είναι δρόμος που περνάει από κατοικίες δεν μπορεί να παίρνει το εργαλείο στα χέρια του και να σκοτώνει ανθρώπους. Τι θέλουμε; Να κάνουμε μία σιδηρόφραχτη επειδή κάποιοι παιρνουνε τα εργαλεία στα χέρια τους και δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν; Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη υπόθεση» και έκλεισε λέγοντας: «Θέλουμε να προσέχουμε, να είμαστε εκπαιδευμένοι οδηγοί και σοβαροί».