Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξαλλος με τα σχόλια για τον αρραβώνα του - «Στην αρχή στεναχωρήθηκα...»

Οι αυστηρές δηλώσεις του για όσους χαρακτηρίζουν ψεύτικη την πρόταση γάμου που έκανε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξαλλος με τα σχόλια για τον αρραβώνα του - «Στην αρχή στεναχωρήθηκα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που χαρακτήριζαν ψεύτικη την πρόταση γάμου που έκανε πριν από λίγο καιρό στην αγαπημένη του, Ιλάειρα.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός εξήγησε πως στην αρχή τα σχόλια αυτά τον επηρέασαν σημαντικά ωστόσο πλέον δεν τους δίνει καν σημασία.

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τον αρραβώνα του

«Έχω διαβάσει διάφορα, όπως ότι μπορεί να είναι ψεύτικο όλο μέχρι και για οικογενειακά θέμα, για προίκες. Το μόνο πράγμα στη ζωή μου που ήταν ανεκπλήρωτο ήταν αυτό. Δεν έχω κάτι άλλο να ονειρεύομαι επαγγελματικά. Την υγεία μας να έχουμε. Όλα αυτά που έχω διαβάσει είναι αστεία, όπως για παράδειγμα ότι οι γονείς μου τώρα που παντρευόμαστε θα μου δώσουν μία μεγάλη προίκα. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα γελάω. Κατά καιρούς μου έχουν σύρει τα εξ’ αμάξης…», είπε χαρακτηριστικά ο θεατρικός παραγωγός.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο τους

«Είδαμε πολλά για τον γάμο, φωτογράφους, δεξιώσεις, εκκλησίες, τα πάντα όλα και την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλά ραντεβού για τον γάμο. Περίμενα απέξω δύο ώρες όταν διάλεγε νυφικό.

Τον άλλον μήνα θα γίνουν οι αρραβώνες στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, θα γίνει χαμός. Κουμπάρος θα είναι ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η σύζυγός του.Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα».