«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε» - Άγρια επίθεση του twitter στην Σίσσυ Χρηστίδου

Απάντησε σε όλα τα σχόλια που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε» - Άγρια επίθεση του twitter στην Σίσσυ Χρηστίδου

Άγρια επίθεση δέχτηκε από το twitter η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή ένα tweet που πραγματοποίησε στο προφίλ της σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονη στην Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση μετά το περιστατικό.

«Tα πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου. Κι αν μπορεί ένα κορίτσι να κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί. Εγώ θα το φωνάζω, όπως το φώναξε το θύμα. Και πέστε να με φάτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολλοί χρήστες ξέσπασαν εναντίον της, ωστόσο, κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και αναφέρθηκαν μέχρι και στην ατυχή εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας πριν από μερικά χρόνια.

Τα tweets που δέχτηκε η Χρηστίδου μετά την δήλωση της

Άγρια επίθεση του twitter στην Σίσσυ Χρηστίδου

Ο δικηγόρος της 24χρονης είχε μιλήσει στην εκπομπή της Χρηστίδου

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Για όλη την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Σίσσυ Χρηστίδου, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, καθώς προβλήθηκαν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής τα πρώτα λόγια της κοπέλας μετά από αυτό το δυστυχές περιστατικό.

«Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί σε καμία κοπέλα. Δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι και τους εμπιστευόμουν, εξαιτίας τους παρασύρθηκα κι έπαθα ότι έπαθα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα.