Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η τρυφερή φωτογραφία

Είναι αχώριστοι!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, έπειτα από πολλά χρόνια γάμου, παραμένουν ερωτευμένοι - δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε ο γιος τους - και πολλές φορές εκφράζουν ο ένας για τον άλλο δημόσια την αγάπη τους.

Αυτή τη φορά, ο Διονύσης Σχοινάς, το απόγευμα της Κυριακής 17/01 κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία αγκαλιά με την Καίτη Γαρμπή από την βόλτα τους στο πάρκο.

Η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά αγκαλιά με την Καίτη Γαρμπή

«Ο λύκος και η κοκκινογυαλίτσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του ζευγαριού

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στα social media έχουν μοιραστεί αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους στο σπίτι.

Το ζευγάρι μένει μένει σε μια διώροφη μονοκατοικία στην Νέα Ερυθραία και την διακόσμηση την έχει η τραγουδίστρια. Μάλιστα, στην εν λόγω περιοχή μένουν για να είναι κοντά στους γονείς της.

«Δεν έχω άποψη γύρω από το ντεκόρ του σπιτιού. Το μόνο που ζήτησα από την Καίτη ήταν να μην το φορτώσει πολύ. Προτιμώ το αφαιρετικό ύφος», είχε δηλωσει ο Διονύσης Σχοινάς σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Τv Showtime».

Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα και οι γυάλινες λεπτομέρειες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η τεράστια βιβλιοθήκη με τα πολλά βιβλία, τα λουλούδια και το στούντιο του σπιτιού στο οποίο περνάει πολλές ώρες ο τραγουδιστής αλλά και ο γιος τους, που πλέον ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του στο τραγούδι.

Αυτό είναι επίσης και το σπίτι που έζησαν τον τρόμο, όταν άγνωστοι άνδρες μπήκαν μέσα και τους έκλεψαν χρήματα, αφού τους είχαν πρώτα δέσει.

σπίτι Καίτης Γαρμπή Διονύση Σχοινά

Φωτογραφίες μέσα από το διώροφο σπίτι Καίτης Γαρμπή - Διονύση Σχοινά