Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο MEGA

H επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο MEGA

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις του, πρόκειται να παρουσιάσει την δική του εκπομπή στο μεγάλο κανάλι η οποία θα ονομάζεται «Night Out». Το Mega εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση για την παρουσίαση αυτού του διαφορετικού πρότζεκτ.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

"Night Out" με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

"Πόσα μπορούν να συμβούν σε μία νυχτερινή έξοδο;

Στο «Night Out», όλα.

Η νέα, ψυχαγωγική εκπομπή με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έρχεται στο MEGA και είναι γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Στο «Night Out», όλα είναι αλλιώς.

Σκηνικό, πλατό και αναπαυτικές πολυθρόνες δεν υπάρχουν. Μόνο διάθεση για διασκέδαση χωρίς όρια.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος στο «Night Out»;

Συντελεστές:

Παραγωγή – Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντρέας Γεωργίου

Σύμβουλος εκπομπής: Βάνα Δημητρίου

Σύμβουλος περιεχομένου - Επιμέλεια καλεσμένων: Μαργαρίτα Δρούτσα

Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Λίγα λόγια για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

  • Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Singles 2,1/2".
  • Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς "Λατρεμένοι μου γείτονες", ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς "Ιατρικό Απόρρητο".
  • Την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 έλαβε μέρος στο μουσικό talent show "Just the 2 Of Us" κάνοντας ντουέτο με την Ελπίδα ενώ κατάφεραν να φτάσουν μία θέση πριν την τελική τριάδα.
  • Την ίδια σεζόν έπαιξε στην κοινωνική σειρά "Κούκλες" υποδυόμενος τον βοηθό της Ράνιας Σχίζα. Το 2011 συμμετείχε στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς "Τα Μυστικά της Εδέμ" υποδυόμενος τον γιο του Παναγιώτη Πετράκη και την Μαριάννας Πολυχρονίδη 15 χρόνια μετά.
  • Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από μικρή περίοδο αποχής τη σεζόν 2013-2014, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 "Μπρούσκο". Η σειρά διήρκησε τέσσερα χρόνια ενώ η παρουσία του στο καστ της σειράς ήταν μόνιμη.
  • Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στον πέμπτο κύκλο του show χορού Dancing with the stars φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού.
  • Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία της Βάνας Δημητρίου "Το Κόκκινο Νυφικό" μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και άλλους.
  • Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς "Η Επιστροφή". Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "8 λέξεις".