«Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να....» - Σε έντονη αμηχανία ο Νίκος Μουτσινά στο πλατό του ΣΚΑΙ

«Πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να....» - Σε έντονη αμηχανία ο Νίκος Μουτσινά στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στο βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο revevge porn της Ιωάννας Τούνη αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, κατά την διάρκεια της σημερινής (17/1) του εκπομπής.

Το σχόλιο του Μουτσινά στο θέμα των βιασμών

«Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα.

Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο.

Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Η ανάρτηση του για την κατάργηση του αποκλεισμού των ομοφυλόφιλων από τις αιμοδοσίες

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στηρίξει δημόσια την απόφαση για την κατάργηση του αποκλεισμού των ομοφυλόφιλων από τις διαδικασίες αιμοδοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, οι ομοφυλόφιλοι, με απόφαση, στερούνταν της δυνατότητας να δώσουν αίμα ως εθελοντές, ενώ μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα έκανε πριν από μερικές ώρες και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία γεμάτη νοήματα, με ένα σακουλάκι με αίμα από αιμοδοσία, αρκέστηκε στο να γράψει ένα "επιτέλους" στην ανάρτησή του, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο πολύ περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση, η οποία αλλάζει τελείως τα δεδομένα στο συγκεκριμένο θέμα στη χώρα μας.

Νίκος Μουτσινάς Instagram