Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άφωνοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Τι συνέβη;

Άφωνοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας
News 17.01.2022 17:42
Από Αναστασία Χήρα

Σε ένα κουίζ μπήκε η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της «Ελένη», καθώς έπρεπε να μαντέψει το γύρισμα που είχε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για λογαριασμό του MEGA. H αγαπημένη παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας 17/01 έκανε μία αποκάλυψη στην έναρξη της εκπομπής της αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της μιας και δεν το γνώριζαν.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εξομολογήθηκε και το μεγάλο της απωθημένο από όταν ήταν μικρή.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Ξέρετε τι γύρισμα είχε και όχι για εμάς η Ελιάνα;» και πρόσθεσε:

«Είναι από αυτά που λες «τι ωραία ρε παιδί μου». Είναι από πού δεν περιμένεις, γιατί περιμένεω να σε δω σε μία εκπομπή με συζήτηση και χι σε μουσική εκπομπή και περιμένω να σε δω…»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ενθουσιάστηκε, το γύρισμα κράτησε πολλές ώρες και θα την δούμε σύντομα στο «Σπίτι με το Mega».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντινίδου που πάγωσαν την Ελένη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γνωστή ηθοποιός μετά το σαλό που είχε δημιουργηθεί με μερικές δηλώσεις της, αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στο θέατρο αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια.

«Το πήρα ως δεδομένο, γιατί έτσι ήταν το θεατρικό. Η προφορά ταυτοποιεί το μέρος που ζούμε, δεν είναι σαν αστείο, έτσι είναι η ομιλία μας. Και ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν χαρεί πολύ. Ο Θανάσης είναι πιο ψύχραιμος, ο Μιχάλης είχε περισσότερη αγωνία.

Μου έχει λείψει λίγο το θέατρο αλλά δε θα τρελαθώ. Η πρόταση για τους ‘Συμπέθερους’ έγινε το περασμένο Πάσχα. Δεν σκεφτόμουν καμία δουλειά τότε, είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά τους ‘Συμπέθερους’ δε γινόταν να μην τους κάνω, το ήθελα πολύ. Τέτοιο ρόλο να έχω γυρίσματα κάθε μέρα 10 ώρες δεν έχω ξανακάνει.

Όλο τον εγκλεισμό της πρώτης καραντίνας τον πέρασα στην Αίγινα. Η χαρά είναι το ζητούμενο και εκεί ήμουν χαρούμενη. Δεν ήμουν μόνη μου, έχω φίλους εκεί.

Από αυτά τα χρήματα που θα πάρω, θα μου δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσω να κάτσω πάλι έναν χρόνο αυτό όμως δεν είναι το κίνητρο. Περισσότερο από τα χρήματα, η χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται».

Αυτό το σχόλιο φαίνεται πως δυσαρέστησε την Ελένη Μενεγάκη η οποία είπε:: «Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο κομμωτήριο με ανοιχτό το κουμπί από το παντελόνι - Η φωτογραφία που είχε προδώσει ότι η Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Μαρίνα

"Πάγωσαν" όλοι στην εκπομπή Ελένη - Ο θάνατος που συγκλόνισε την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

Share