Δανάη Μπάρκα: Σοκαρισμένη στον αέρα της εκπομπής με το spoiler της «Σκοτεινής Θάλασσας»

Ένα απρόσμενο τροχαίο για τον Δελλή!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Σοκαρισμένη στον αέρα της εκπομπής με το spoiler της «Σκοτεινής Θάλασσας»

Το spoiler για τη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» άφησε άφωνη τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας 17/01. Όπως αποκαλύφθηκε θα δούμε ένα τροχαίο – σοκ για τον Χρήστο, καθώς κάποιος του έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο. Η Σμαρώ πρόκειται να συλλάβει τον Νίκο ως βασικό ύποπτο για το ατύχημα του Χρήστου.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στη νέα σειρά του Mega.

Αναλυτικά το spoiler

Ο βασικός ύποπτος ο Νίκος, ο μικρός αδερφός της εξαφανισμένης Άννας, θα ενοχοποιηθεί με πολλά σοβαρά στοιχεία. Αν, τελικά, είναι ένοχος ο Νίκος, ποιος τον έβαλε να το κάνει; Πολλοί είναι αυτοί που μισούν τον Χρήστο και δεν τον θέλουν στην πόλη.

Τι θα δούμε σήμερα (17/1) στη Σκοτεινή Θάλασσα - Επεισόδιο 5 «Εφιάλτης»

Η νέα δραματική σειρά του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα, που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη μέρα προβολής της, επιστρέφει απόψε (17/1) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τις αντιδράσεις που φέρνει το βίντεο για την αθώωση του Χρήστου.

Παρά τις εξηγήσεις της αστυνομίας, το βίντεο αναζωπυρώνει την αγανάκτηση για την αθώωση του Χρήστου από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, με την Όλγα να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις. Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση. Η Σμαρώ, ερευνώντας την εταιρεία διαχείρισης των καμερών ασφαλείας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αρχηγό της τοπικής μαφίας, Σάκη Χαροκόπο. Ο Χρήστος κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, ακολουθώντας ένα νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας.