Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της - Η επιθυμία της οικογένειας

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της - Η επιθυμία της οικογένειας

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/1) η Κατερίνα Μονογυιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κηδεία του αδερφού της και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Η οικογένεια επιθυμεί να αποχαιρετήσει τον Τζώρτζη Μονογυιό σε στενό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων η Κατερίνα Μονογυιού ζήτησε να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για την κηδειά του αδερφού της

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

Εξελίξεις με την υγεία της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού - Δεν θα παραστεί στην κηδεία του

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την ημερομηνία της κηδείας του Τζώρτζη Μονογυιού λίγες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του στην Βούλα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Αθηνάς.

Η Αθηνά Κοντοπάνου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει πληροφορηθεί ακόμη τον θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, δεν θα παραστεί στην κηδεία του.

«Πιθανότατα θα είμαι εγώ ο συνήγορος της Αθηνάς. Η Αθηνά είναι πολύ άσχημα, έχει πολλαπλά κατάγματα σε ένα πολύ ευαίσθητο μέρος του ποδιού που είναι κοντά στον αστράγαλο. Είναι συνεχώς με ηρεμιστικά χάπια και δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα. Από όσο γνωρίζω, δεν έχει μάθει για την απώλεια του συζύγου της. Νομίζει ότι είναι στο Ασκληπιείο Βούλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας στην εκπομπή.