«Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στις Άγριες Μέλισσες» - Αποκάλυψη από ηθοποιό του Σασμού

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στις Άγριες Μέλισσες» - Αποκάλυψη από ηθοποιό του Σασμού

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/1) ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν κλείσει με τον Σασμό ήταν έτοιμος να δώσει τα χέρια με τις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο το ρόλο πήρε άλλος ηθοποιός (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τον ρόλο του στη σειρά του ALPHA).

Η συνέντευξη του Γιώργου Αμούτζα στο The 2night Show

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό.

Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε.

Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

Η σύντροφος του Γιώργου Αμούτζα

Μετά την κούκλα σύντροφο του Πετρή, ή αλλιώς του Κώστα Νικούλι από τον Σασμό είπαμε να σας δείξουμε και ποια είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα που ενσαρκώνει τον ρόλο του Νικηφόρου στην σειρά του ALPHA.

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει στην επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο, την Έλενα Πιερίδου, την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το Τατουάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockdown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει.

Από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του. Η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα είχε μια σχέση για πολλά χρόνια.

"Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα.

Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου." , είχε πει σε συνέντευξή της το 2018.

Όταν γνώρισε τον Γιώργο Αμούτζα, όμως, όλα άλλαξαν και κατάλαβε ότι ο έρωτα της καλούσε. Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, την καλούσε στην Ελλάδα. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν ήδη κοινά σχέδια μαζί, χωρίς όμως να βιάζονται.

Έλενα Πιερίδου

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας  Σασμός