Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Ξεκινάει την Πέμπτη (20/1) η δίκη - Οι πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας

Τι θα εκδικαστεί;

Παντελής Παντελίδης: Ξεκινάει την Πέμπτη (20/1) η δίκη - Οι πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας
News 18.01.2022 10:52
Από Youweekly Team

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση του τροχαίου που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και οι συνεπιβάτιδες του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού τραυματίστηκαν.

Μάλιστα, η δίκη θα πραγματοποιηθεί, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Ο συνήγορος της οικογένειας του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η οικογένεια του τραγουδιστή ισχυρίζεται πως δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο Παντελής Παντελίδης. Την Πέμπτη (20/1) θα εκδικαστούν οι αγωγές και οι αποζημιώσεις.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη

Αυτά ποσά διεκδικούν Αρναούτη - Κυριακού στη δίκη για το τροχαίο του Παντελίδη

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού - δείτε τι κάνει σήμερα - , που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο. Αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα. «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου» υποστηρίζει στην αγωγή της.

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού.

Από την πλευρά της η ασφαλιστική εταιρεία έχει καταθέσει δυο αγωγές κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας της το ποσό που ενδεχομένως θα κληθεί να καταβάλει στις δύο συνεπιβάτιδες, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υπόθεση Παντελίδη: Αρναούτη και Κυριάκου εκτός ορίων - Τι κατέθεσαν μετά την εμφάνιση του νέου μάρτυρα

«Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος» - Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη

Share