H τοποθέτηση της Καινούργιου στην επίθεση που δέχτηκε - «Το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο...»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H τοποθέτηση της Καινούργιου στην επίθεση που δέχτηκε - «Το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο...»

Η Κατερίνα Καινούργιου από την ημέρα που έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, αλλά και ξεκίνησαν οι μηνύσεις ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον άνδρα που κατηγορεί πως δημοσίευσε το ροζ βίντεο της, έχει δεχτεί επίθεση από τα social media καθώς υπάρχουν φωτογραφίες της με τους άνδρες που φέρεται πως κατηγορούνται.

Σήμερα 18/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για το εν λόγω θέμα που έχει δημιουργηθεί, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις φωτογραφίες του θύματος με blur στο πρόσωπο.

Η τοποθέτηση της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί (τον άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται), είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά λοιπόν το διαφημιστικό διάλειμμα ανέφερε: «Να διευκρινίσω δύο πράγματα. Εμείς την καλύπτουμε την κοπέλα όσο το δυνατόν μπορούμε. Με μπλέρ κλπ. Δεν έχει σχεδόν τίποτα φανεί, δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάτι, είναι η εικόνα που παίζει παντού. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες που έχουμε δώσει ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Άλλη μια διευκρίνηση για να μην ξανά υπάρξουν παρεξηγήσεις γιατί είναι μια δικτατορία των social media που πρέπει να είσαι προσεκτικός σε οτιδήποτε και να λες. Θα μου πεις γιατί απολογούμαι; Δεν απολογούμαι, απολογούμαι για τους τηλεθεατές σε περίπτωση που δεν το καταλαβαίνουν.

Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί, το Αχίλλειον, τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Εννοείται πως δεν μιλάω για τον ίδιο τον άνθρωπο που έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μια παρέα που μπορεί να έχει τύχει και να σου ζητήσει ένας άνθρωπος να βγάλετε μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι έχεις ζητήσει πριν το ποινικό του μητρώο. Εμένα μου ζητάνε φωτογραφίες και έχω βγάλει με το σύμπαν. Δεν γνώριζα από πριν τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι και εννοείται αν ποτέ κάποιος από τους ανθρώπους που έστω να έλεγα ένα “γεια” από μακριά να αποδειχτεί κάτι τέτοιο, είναι τέλος. Το ίδιο ισχύει και για συνεργάτες μου. Σας παρακαλώ πολύ να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε και αυτά που λέτε. Σας ευχαριστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο τσακωμός Καινούργιου - Αλεξάνδρου με τον δικηγόρος του άνδρα που κατηγορεί η Τούνη

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 18/1, όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας, που εκπροσωπεί τον Μ.Κ. που η Ιωάννα Τούνη κατονομάζει εδώ και δυο ημέρες πως είναι εκείνος που δημοσιοποίησε το ροζ βίντεο της πριν από χρόνια.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία στάθηκε το νέο βίντεο που έβγαλε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από λίγες ώρες η influencer (δείτε το εδώ).

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο στον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.