Ψυχολόγος και με σχέδια στο μούσι του - Τι κάνει σήμερα ο Αγαμέμνωνας από το Fame Story

Ίδιο περίπου στιλ αλλά άλλος άνθρωπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχολόγος και με σχέδια στο μούσι του - Τι κάνει σήμερα ο Αγαμέμνωνας από το Fame Story

Τον Αγαμέμνων τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Fame Story όπου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο λόγω του χαρακτήρα του, αλλά και λόγω της εκκεντρικής εμφάνισης του. Σήμερα ωστόσο, πολλά χρόνια μετά την συμμετοχή του στο show, που βρίσκεται;

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκαλύπτοντας που είναι σήμερα και με τι ασχολείται. Όπως ανέφερε ασχολείται με την μουσική, αλλά με την ψυχολογία την οποία και έχει σπουδάσει.

«Όχι, δεν έχω κρατήσει επαφές ούτε με τον Γιώργο Λιανό, ούτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Με τον Περικλή Στεργιανούδη έχω κρατήσει επαφές και με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, είμαστε καλοί φίλοι και με τους δύο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την ζωή του σήμερα: «Εγώ είχα πάει στην Αμερική για να σπουδάσω ψυχολογία, αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος γιατί και το show τότε προέβαλε μόνο τις πτυχές του θεατρικού Αγαμέμνονα. Αλλά είχα κάνει συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής».

«Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία. Η ειδικότητά μου είναι οι εγκεφαλικές λειτουργίες και αυτόν τον καιρό γράφω ένα σύγγραμμα το οποίο θέλω να εκδώσω», πρόσθεσε. Ωστόσο, αγνώριστη είναι και η Ιωάννα Κουταλίδου.

Έτσι είναι σήμερα ο Αναμέμνων από το Fame Story

To Fame Story ήταν μουσικό Talent show που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα.

Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.