«Θύμα είναι η κα Τούνη» - "Κόλαφος" ο Απόστολος Λύτρας στον αέρα του Πρωινού

Τι αποκάλυψε για τη διαδικασία του αυτόφωρου;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θύμα είναι η κα Τούνη» -

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (18/1) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και για την μήνυση που έχει κατατεθεί από τον Μ.Κ. και ξεκαθάρισε πως η εντολέας του δεν κρύβεται για το αυτόφωρο, μιας και είναι ξεκάθαρα το θύμα.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την Ιωάννα Τούνη

«Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες.

Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

"Θέμη κλείσ'τον!" - Αλεξάνδρου και Καινούργιου μάλωσαν με τον δικηγόρο του Μ.Κ για το ροζ βίντεο της Τούνη

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 18/1, όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας, που εκπροσωπεί τον Μ.Κ. που η Ιωάννα Τούνη κατονομάζει εδώ και δυο ημέρες πως είναι εκείνος που δημοσιοποίησε το ροζ βίντεο της πριν από χρόνια.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία στάθηκε το νέο βίντεο που έβγαλε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από λίγες ώρες η influencer (δείτε το εδώ).

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο στον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια της... "διαμάχης" αυτής το twitter πήρε φωτιά από τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.