«Είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου...» - Συγκλονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη μάχη του με τον καρκίνο

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου...» - Συγκλονίζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη μάχη του με τον καρκίνο

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία εξαιρετικά συγκινητική εξομολόγηση στο Love it, όπου μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, με αφορμή την υπόθεση του Βαλάντη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η εξομολόγηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Ναι. Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Είναι η πρώτη φορά, μιας και έτυχε να με ρωτήσεις. Γι’ αυτό καταλαβαίνω τον Βαλάντη.

Όταν έχεις βιώσει την πιο κορυφαία εμπειρία που είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι τόσο σοβαρό, αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου.

Βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Σε μερικά πράγματα μαλακώνεις, σε άλλα γίνεσαι ωμά ρεαλιστής. Τα πολύ δυσάρεστα πράγματα τα αποδέχεσαι και τα ονοματίζεις πιο εύκολα. Είναι η πρώτη φορά, δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια», είπε χαρακτηριστικά.

«Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, ίσως ήταν λάθος μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα με...»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο συνεργάτης της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος που πρόσφατα έζησε τον θρήνο, μίλησε για την συνεργασία τους, αλλά και για την περίοδο που δεχόταν φρικιαστικά απειλητικά μηνύματα.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς σου φαίνεται, μέχρι στιγμής, η συνεργασία σου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It»;

Μέχρι στιγμής, η συνεργασία είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε επικεφαλής. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η Ιωάννα, που τη θεωρώ «καπετάνισσα», διότι όπως ο καλός ο καπετάνιος, στα δύσκολα και στις φουρτούνες παραμένει πάντα ψύχραιμη, χαμογελαστή, άρα και εμψυχωτική. Έτσι, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ωραία συνεργασία.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαλέσκου και Love It

Εχεις δεχθεί ποτέ ιντερνετικό μπούλινγκ;

Ο κόσμος φέρεται πια στο διαδίκτυο με τρόπο σοκαριστικά επιθετικό. Το πιο επιθετικό που δέχτηκα, ήταν το 2017, την εποχή του πρώτου «Survivor», όταν είχα πει στην Ελεονώρα Μελέτη στο «Survivor Πανόραμα» κάτι για το πώς ψηφίζουν οι τηλεθεατές της Κύπρου στα ριάλιτι, το οποίο παρερμηνεύτηκε τελείως. Άλλο πράγμα είπα και άλλο διαδόθηκε. Στα μέσα της Κύπρου έλεγαν για μένα λάθος πράγματα, χωρίς δικό μου αντίλαλο κι έτσι, στα social media δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα. Με κατάρες μέχρι και απειλές κατά της ζωής μου. Τότε είχα στεναχωρηθεί και προβληματιστεί πολύ για το πόσο σοβαρή μπορεί να γίνει η παρερμηνεία κάποιας φράσης.