Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η παράσταση «Τζόρνταν» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Όταν ένα άδειο θέατρο λειτουργεί, τα έξοδα τρέχουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η παράσταση «Τζόρνταν» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τρίτης (18/1), με αφορμή την παράσταση «Τζόρνταν», η οποία προστέθηκε στη λίστα των παραστάσεων που έχουν ακυρωθεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Αναβολές σε πρεμιέρες και ακυρώσεις παραστάσεων φέρνει η μετάλλαξη Όμικρον και ο κορωνοϊός.

Πρεμιέρες παίρνουν μετάθεση για αργότερα την άνοιξη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για την ακύρωση της παράστασής της

«Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις μας λόγω της κατάστασης. Είχαμε σταματήσει για τις γιορτές και θα ξεκινούσαμε στις 9 Ιανουαρίου. Ακόμα δεν είχαν βγει τα μέτρα όταν πήρα τηλέφωνο τον συμπαραγωγό να το συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε με την παράσταση. Αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουμε, ότι θα μπαίναμε σε αναστολή και ότι θα ήταν καλύτερο με την κατάσταση που επικρατεί να μην την κάνουμε καθόλου την παράσταση μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη!

«Δυστυχώς είμαστε στον τομέα της ψυχαγωγίας, αυτή είναι η δουλειά μας. Πολλοί ηθοποιοί είναι μόνο θεατρικοί και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αλλά λόγω της κατάστασης, κατανοώ και τον κόσμο. Ειδικά μετά τις γιορτές με τα πολλά κρούσματα, είναι λογικό που υπάρχει φόβος», συνέχισε.

«Σταματήσαμε πριν τις γιορτές εμείς, οπότε δεν πετύχαμε παραστάσεις χωρίς κόσμο. Αλλά θεωρούσαμε ότι μετά τις γιορτές θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν ένα άδειο θέατρο λειτουργεί, τα έξοδα τρέχουν», εξήγησε η Μαρία Κορινθίου.

«Τώρα μπαίνουμε σε αναστολή για να πάρουμε επίδομα, μέχρι 31 Ιανουαρίου. Θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου σίγουρα. Η έξαρση των ιώσεων είναι μέχρι και Μάρτιο, με αυτή τη λογική το λέω», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου! Βέβαια η αλήθεια είναι πως το 2022 δεν υποδέχτηκε άσχημα την Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ γιατί).

«Με πολέμησαν γιατί ήξερα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε ξανά για το κίνημα Me Too και εξήγησε πως δέχθηκε πόλεμο από πολλούς επειδή γνώριζε τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο.

«Έχει συμβεί να είμαι σε δύσκολη συνεργασία και τα έχω βροντήξει! Όταν δε με σέβεται ο άλλος… Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, με ενοχλεί να με υποτιμούν σαν άνθρωπο και με ενοχλεί να υποτιμούν τους καλλιτέχνες.

Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο και μάλιστα πολλά πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις. Εγώ ήξερα πράγματα που δεν ήμουν μέσα σε αυτό τον κύκλο, για αυτό και πολεμήθηκα αρκετές φορές. Ήξερα πέντε, έξι πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.