«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ...» - Συντετριμμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη

«Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ...» - Συντετριμμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης (18/1), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και για το ξέσπασμα που έκανε η influencer στο Instagram της πριν μερικές ώρες.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, τα λόγια της Ιωάννας Τούνη τη συγκίνησαν ιδιαίτερα και μάλιστα, μόλις είδε τα στόρι, της έστειλε και μήνυμα συμπαράστασης.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την Ιωάννα Τούνη

«Θέλω να πάω σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα. Έχουμε πάρα πολλές εξελίξεις. Έχουμε και το ξέσπασμα της Ιωάννας, χθες αργά το βράδυ στο Instagram. Θέλω να σου πω ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ εκείνη την ώρα και της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι "ο Δημήτρης σε αγαπάει πάρα πολύ". Της έστειλα ένα μήνυμα γιατί στενοχωρήθηκα, με έπιασε το στομάχι μου. Και μου λέει "το ξέρω και είναι δίπλα μου σε όλα". Πάμε σε διαφημίσεις και θα τα συζητήσουμε σε λίγα λεπτά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

"Θέμη κλείσ'τον!" - Αλεξάνδρου και Καινούργιου μάλωσαν με τον δικηγόρο του Μ.Κ για το ροζ βίντεο της Τούνη

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 18/1, όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας, που εκπροσωπεί τον Μ.Κ. που η Ιωάννα Τούνη κατονομάζει εδώ και δυο ημέρες πως είναι εκείνος που δημοσιοποίησε το ροζ βίντεο της πριν από χρόνια.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία στάθηκε το νέο βίντεο που έβγαλε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από λίγες ώρες η influencer.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο στον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια της... "διαμάχης" αυτής το twitter πήρε φωτιά από τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.