Μονογυιός: Ξέσπασαν οι φίλοι του αδικοχαμένου - «Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς...»

Οι 'αιχμές' προς αυτούς που προσπαθούν να επωφεληθούν από το μοιραίο τροχαίο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μονογυιός: Ξέσπασαν οι φίλοι του αδικοχαμένου - «Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς...»

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης 18/01, οι φίλοι και οι συγγενείς του Τζώρτζη Μονογυιού. Ο επιχειρηματίας κηδεύτηκε στο αγαπημένο του νησί την Μύκονο, ενώ μοναδική απούσα ήταν η σύζυγός του, Αθηνά, η οποία μέχρι και λίγες ώρες πριν την τελετή δεν είχε ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν.

Η Κατερίνα Μονογυιού, βυθισμένη στην θλίψη από τον απρόσμενο χαμό του αδερφού της κρατούσε σφιχτά τη μητέρα της, τραγική φιγούρα, η οποία σήμερα κήδεψε το παιδί της.

Η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, καθώς και οι φίλοι του μίλησαν για εκείνους του επώνυμους οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα από το τραγικό συμβάν.

Οι δηλώσεις των φίλων του Μονογυιού για τους επώνυμους που προσπαθούν να επωφεληθούν από τον θάνατο του επιχειρηματία

«Ευχαριστώ στους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να κοιμάται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού, ενώ ανέφερε πως κάποιοι καπηλεύονται τη μνήμη του.

Την ίδια άποψη έχουν και οι φίλοι του αδικοχαμένου επιχειρηματία. Ένας στενός του φίλος, μάλιστα, αποκάλυψε:

«Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς, με εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα αφελή, επιπόλαια θέλω να τους καλέσω να προστατευτούν την τελευταία στιγμή πριν αντιμετωπίσουν την κοινωνική χλεύη και την νομική οργή της οικογένειας».

Οι δηλώσεις του πατέρα του Μονογυιού στην κηδεία του

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν φίλοι και συγγενείς τον Τζώρτζη Μονογυιό το πρωί της Τρίτης (18/1), λίγες μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που είχε με το αμάξι του, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών.

Τραγική φιγούρα ήταν φυσικά οι γονείς του, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στον γιο τους. Ο πατέρας του μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής t-live σχολιάζοντγας απλά: «Είμαι διαλυμένος».

Και η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και ευχαρίστησε τους δύο άνδρες που βοήθησαν τον αδερφό της και τη σύζυγό του να βγουν από το αυτοκίνητο τη μέρα του τραγικού τροχαίου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.