Χριστίνα Μπόμπα: Σαν να μην γέννησε ποτέ - Έτσι είναι το σώμα της 7 μήνες μετά τον τοκετό

Έχασε όλα τα κιλά της εγκυομοσύνης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Σαν να μην γέννησε ποτέ - Έτσι είναι το σώμα της 7 μήνες μετά τον τοκετό

Νέους στόχους για το 2022 θέλησε να θέσει η Χριστίνα Μπόμπα και ένας από αυτούς όπως φαίνεται είναι να αποκτήσει την σιλουέτα που είχε πριν τον τοκετό.

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έφερε πριν 7 μήνες στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα (δείτε εδώ τα πρόσωπά τους), με την καθημερινότητα της να έχει πλήρως αλλάξει.

Η Χριστίνα λοιπόν όπως γνωστοποιήσε μέσα από τα social media ξεκίνησε εντατικά γυμναστική προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο κάνει διάδρομο στο σαλόνι του νέου σπιτιού της.

Η σιλουέτα της είναι ήδη άψογη κι όπως αποκάλυψε θέλει ακόμα να χάσει γύρω στα 8 με 9 κιλά.

Έτσι είναι το σώμα της Μπόμπα 7 μήνες μετά τον τοκετό

Χριστίνα Μπόμπα έτσι είναι το σώμα της 7 μήνες μετά τον τοκετό

Το διατροφικό πλάνο της

Για εκείνη η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται εξ ου και επιλέγει πάντα να ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στη συνέχεια, ενώ κουβαλάει μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες στον δρόμο. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλές φορές ξεχνάει να ετοιμάσει ταπεράκι από το σπίτι, γι’ αυτό και τρώει απέξω, χωρίς ωστόσο να παίρνει γραμμάριο.

Όταν δει πως ξεφεύγει, ξέρει πώς να «μαζέψει» τον εαυτό της κόβοντας μαχαίρι τη ζάχαρη, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και δίνοντας βάση στα λαχανικά, τα φρούτα και την πρωτεΐνη. Για να διατηρήσει επίπεδη κοιλιά πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της τις διατροφικές ατασθαλίες και δεν στερείται υγιεινά γλυκά όπως τη μαύρη σοκολάτα και το γιαούρτι με μέλι.

  • Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο και τυρί ή γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.
  • Σνακ: Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη ή ξηρούς καρπούς.
  • Μεσημεριανό: Τρώει απέξω, αν και συνήθως επιλέγει σαλάτα με πρωτεΐνη.
  • Βραδινό: Rooibos τσάι - Γλυκό